DE PIZZABAKKERS TWIJNSTRAAT

DE PIZZABAKKERS TWIJNSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers Twijnstraat. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:19 ik eet al 3 jaar bij pizzabakkers en eerlijk gezegd is de kwaliteit van het eten van een 4,5 naar een 2 gegaan, ik zou het niemand aanraden. Ook is de kwaliteit van de ingrediƫnten zo verschrikkelijk geworden, zelfs een diepvriespizza is beter
23 mei 2022 om 20:19 lauw en taai - knoflooksaus die de smaak overdonderde
20 mei 2022 om 21:17 Bezorging duurde ruim een uur. Pizza smaakte alsof hij al een tijd uit de oven was. Lauw en taai. Gewoon niet lekker.
24 apr 2022 om 13:20 Aangezien ik al vroeg een bestelling plaatste, had ik gedacht dat dit wel in te plannen was. Bestelling komt ruim 40 minuten later dan gevraagd. Pizza was wel lekker.
24 apr 2022 om 12:48 Really nice pizza focaccia!
4 apr 2022 om 10:53 Geplande bezorgtijd was stuk eerder dan daadwerkelijke bezorgtijd, vrij laat op de zondagavond. Pizza weer prima!
30 mrt 2022 om 16:41 Helaas kreeg ik de verkeerde bestelling door een foutje van de bezorger. Gelukkig werd dit heel netjes opgelost na even gebeld te hebben. Goede service en heerlijke pizza!
27 mrt 2022 om 21:20 Geplande bezorgtijd was 30 minuten, uiteindelijk 1.5 uur moeten wachten. 3x opgebeld waarna er gelogen wordt dat de pizzas in de oven zitten en vervolgens de hoorn erop gegooid wordt en de voicemail aan gaat. De pizza was ok, de service walgelijk
9 mrt 2022 om 12:17 Met de smaak van de pizza's was weinig mis. De tweede fase, het verwerken der spijzen, was minder prettig. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om niet een dag aan de schijt te zijn na het eten van een pizza. Iedereen ziek, niet ideaal.
8 mrt 2022 om 21:44 De pizza was al enorm afgekoeld
21 jan 2022 om 10:52 Heel goed gebakken was genoeg top bakkers
11 jan 2022 om 18:43 45min voor opening alvast besteld. Bijna 1,5 uur na opening pas bezorgd. Kwamen met 3 bezorgers, hebben eerst nog hele tijd staan overleggen voor de deur, zonder aan te bellen. Geen grote bestelling, normaal adres. Heel vaag. Pizza maar matig warm